Het Rotterdamse Archikidz-bestuur heeft in de afgelopen zeven jaar met veel enthousiasme en bevlogenheid hét jaarlijkse architectuurfeest voor kinderen uit Rotterdam en omgeving georganiseerd.

Met ingang van 1 maart 2019 heeft het bestuur plaatsgemaakt voor een nieuw team dat met ambitie en vol energie de Archikidz-activiteiten gaat voortzetten. Het nieuwe team bestaat uit een interessante mix van ervaren professionals die ondermeer actief zijn in de architectuur, visuele communicatie en cultureel projectmanagement.

Het nieuwe bestuur wil de oud-bestuursleden hierbij bedanken voor hun vrijwillige en tomeloze inzet voor de Stichting Archikidz Rotterdam. Dankzij hen staat er een prachtig Rotterdams evenement.

Nieuwe ambities
Wij hebben de ambitie om naast het jaarlijkse Archikidz-evenement meer activiteiten te organiseren om kinderen nog actiever te betrekken en ze nog meer te enthousiasmeren voor architectuur. Dit betekent dat jullie meer van ons zullen horen via verschillende kanalen. Volg Archikidz en blijf op de hoogte!

Archikidz Rotterdam 2019
Op dit moment zijn wij druk bezig met het benaderen van fondsen en sponsoren om ook dit jaar weer een succesvolle Archikidz Rotterdam te kunnen organiseren. Tevens zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om ruim 300 kinderen een magische, onvergetelijke dag te bezorgen.

Heb je belangstelling om mee te doen, laat het weten via info@archikidzrotterdam.com.

Binnenkort volgt meer concrete informatie over Archikidz Rotterdam 2019 dat in oktober 2019 gaat plaatsvinden!