Waar en hoe Archikidz 2017

Waar
Scheepvaart en Transport College, Lloydstraat 300, Rotterdam

Wanneer
Zaterdag 17 juni 2017, 13.00 uur - 16.00 uur

Voor wie
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar

Kosten
Helemaal gratis!

Hoe verloopt de dag?
De kinderen worden door ouders/verzorgers naar het evenement gebracht. Na aanmelding krijgen de kinderen een plekje aan tafel en gaan zij in groepjes van ongeveer acht kinderen onder leiding van architecten aan de slag. Tijdens de middag krijgen de kinderen iets te drinken en een kleine versnapering ter bevordering van de knutselenergie! Een jury van mensen uit de bouwwereld bekijkt alle creaties en praat met de kinderen. Zij moeten een hele moeilijke keuze maken, want aan het einde van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. Daarna wordt er snel opgeruimd en kunnen de kinderen hun bouwwerken mee naar huis nemen.

Wij nodigen ouders/verzorgers van harte uit om te komen kijken naar alle activiteiten. Goed om te weten is dat ouders/verzorgers geen toegang hebben tot de tafels. Dit om chaos te voorkomen en de activiteiten goed te laten verlopen. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om de kinderen te begeleiden met knutselen, maar ook te begeleiden bij een bezoekje aan het toilet.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat wij kinderen niet alleen naar huis laten gaan. Aan het einde van het evenement vragen wij de ouders/verzorgers hun kinderen op te halen. De kinderen krijgen dan hun bouwwerk mee in een grote plastic zak. Deze bouwwerken kunnen allerlei vormen hebben en zijn vaak groot en niet makkelijk mee te nemen op een kinderfiets.  

Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kan Archikidz Rotterdam ook in 2017 een bouwfestijn organiseren. Wilt u Archikidz ook sponsoren of vriend of vrijwilliger worden? Laat het ons weten! info@archikidzrotterdam.com